Stötta mig?

I takt med att jag har blivit mera fokuserad och målmedveten, så behöver jag stöttning av företag i en eller annan form för att fortsätta att sträva efter att bli bättre.

Varför vill jag bli sponsrad?
              

1. Varje löparsäsong kostar runt 10 000 - 15 000 SEK (resekostnader, loppavgifter, produkter m.m). För att jag ska fortsätta springa minst 20 lopp per år och kanske spetsa till det med större och utländska lopp, så behöver jag hjälp att få in en liten slant för att kunna möjliggöra detta.2. Jag har många produkter jag använder mig utav för att på ett eller annat sätt optimera och maximera för bästa resultat. I form av kost, bars, drycker, klockor och allt möjligt som går åt. Jag är öppen för att hitta någon som känns rätt som vill sponsra mig med tillbehör som är nödvändiga för att jag ska maximera min löpning.


Varför ska ni samarbeta med mig?

- Jag driver idag en blogg som har växt väldigt fort sedan jag startade den i juni 2012. I bloggen skriver jag allt som har med min löpning och runt omkring det hela. För allt handlar inte bara om att springa. Utan det handlar om att må bra som människa, för att prestera på maximal nivå. Jag skriver även om en hel del produkter, som kommer i min väg. Jag hoppas kunna locka ännu fler läsare med olika projekt som finns i mina tankar. Mina läsare är både träningsintresserade på ett eller annat sätt, men även människor som tycker att en bra blogg är värd att läsas. 

- I Runners World för juli/augusti 2013 (upplaga 24 400 ex) så är jag med som månadens
läsarprofil. Något jag är oerhört stolt över att uppnå. Något som visar att jag vill synas ännu mer för att visa att jag menar allvar med min löpning.

- Jag knöt upp min första sponsor för några veckor sedan i form av Beet It
(rödbetsjuice) som sponsrar del av min träningsoutfit och jag får deras
produkter. Ett stort steg för mig, då jag hela tiden eftersträvar att knyta
till mig sponsorer och samarbetspartners för att stötta mig i min löpkarriär.
(Söker man på "Beet It Löpning", så dyker min blogg upp på de 10 första
exempelvis) En tydlig indikation att jag menar allvar med min löpkarriär.

- Jag gillar att synas och höras. Framförallt är jag snabb och fortsätter att utvecklas. Jag springer minst 20 lopp per år i Stockholm, Sverige och förhoppningsvis mer utomlands också. Då når jag ut till hälso- och löparintresserade, då jag älskar att springa lopp och syns bra i min tävlingsdräkt.

Hur kan vi hjälpa varandra?

 - Jag skulle vilja fortsätta att utforma min tävlingsoutfit, idag har jag tävlingsdräkt som består av en tröja och ett par shorts. På bröstet har jag en sponsor. Däremot skulle jag behöva en sponsor på ryggen eller på mina shorts exempelvis. utöver detta behöver jag tävlingsjacka, långbyxor och mössa. Det skulle vara snyggt om ni kunde sponsra
något plagg, samt att ni får er fina logga på dessa.Då skulle ni synas både när jag är på tävling (minst 25 lopp per år) och när jag tränar, då ser många er logga och blir nyfikna,

vilket har delvis hänt med min första sponsor nu i inledningsskedet.

- Ni kommer synas på min blogg, som läses av löpare och andra hälsointresserade
själar. Ni kommer synas både i högerspalten och även i flik med sponsorer. Eftersom jag kommer att vilja samarbeta med er, så kommer jag förmodligen att springa från "time to time" om era produkter eller tjänster.

- Jag kommer endast samarbeta med företag som jag tycker passar bra in min image som löpare. Är ni ett företag som erbjuder produkter eller tjänster, så skulle ni kunna erbjuda dessa kostnadsfritt. Då jag behöver mycket tillbehörssupport för att ha optimala löparkarriärer.

 Hur får jag in trafik på bloggen?

Idag kommer trafiken in på bloggen på fem huvudsakliga sätt tack vare att jag är så proaktiv för att både behålla nuvarande läsare och letar nya läsare.
1. Samtliga inlägg på bloggen postas automatiskt på min privata Facebook. Där kan mina privata vänner och bekanta, sedan klicka in sig för att läsa hela inlägget. Varje gång jag har sprungit ett lopp så har jag skrivit mina uppskattade "race reports". De publicerar jag på loppets Facebookvägg (så att både arrangörer och andra deltagare kan läsa), samt i viss mån, mailar in till arrangören. 

2. Jag är själv en flitig läsare av andra tränings- och löparbloggar. Jag kommenterar en del på dessa. Vilket betyder att både bloggaren själv, men även andra läsare på deras bloggar har möjlighet att klicka på mitt namn för att komma hit till den här bloggen. Eftersom det är ungefär samma typ av läsare med löparintresse och som är intresserad av hälsosam livsstil, skapas det ett flöde till min blogg därifrån.

3. Jag är ganska aktiv på andra träningsforum såsom Jogg.se och Funbeat.se. Min träningsdagbok publiceras på jogg.se, med hjälp av den och mina inlägg i deras olika forum, så kan intresserade komma därifrån till min blogg. 

4. Från Google, kan jag se exakt vilka sökningar man har gjort för att komma in på min blogg. Det är en hel del som kommer in därifrån. Många sökningar handlar om de lopp jag har skrivit om eller om de produkter som jag har skrivit om.

5. Sist, men inte alls minst. Jag springer idag i en sponsrad tävlings- och träningsdräkt, där det står min bloggadress på ryggen. Eftersom jag springer 2-3 träningspass i veckan samt ungefär 1 lopp per vecka, så är det många löparintresserade som ser detta. Jag är ganska snabb, så oftast är det fler bakom mig än framför mig och det gör det givetvis lättare för löparna att läsa min rygg.
 
                                                               

Så nu vet ni kanske lite mer vad jag har att erbjuda och vad jag letar efter? Tveka inte att ta kontakt med mig för att se hur vi kan samarbeta på bästa sätt. Jag är glad för det minsta lilla i stort sett. Vill ni samarbeta med någon som älskar löpning, som är progressiv och som gillar att synas, då har ni kommit rätt.

runandreasrun[at]gmail.comInga kommentarer:

Skicka en kommentar