Sponsor

Sedan i början av Juli 2013 så har jag Skotska Handelskompaniet valt att sponsra med träningskläder (tryck med Beet-It) samt Beet-It rödbetsjuice.


"Skotska Handelskompaniet har valt att sponsra Andreas Åkesson med rödbetsjuicen Beet-it. Rödbetsjuicen har en naturligt hög halt av nitrat. En mekanism hos människor bryter ner nitrat till kväveoxid i blodet som ger en ökad blodgenomströmning och därför en effektivare syresättning av musklerna.

Vi ser med spänning fram emot samarbetet med Andreas och att öka medvetenheten om rödbetsjuice i löparkretsar. Andreas imponerande resultat under den korta tid han varit aktiv talar för sig själv och tillsammans med Beet-it hoppas vi även att resultaten kan bli ännu bättre.”,  skriver Mikael Brunstedt på Skotska Handelskompaniet. 

Jag är givetvis väldigt glad och stolt att jag har fått en sponsor knuten till mig. Inte nog med att familj, vänner och bekanta tror och hejar på mig gällande min löpsatsning, nu har jag Beet-It som tror på mig. Det ökar min strävan för att träna ännu bättre och bli en bättre löpare. Jag kom i kontakt med Beet-Its rödbetsjuice förra året och skrev om det på bloggen. Jag tycker det är fantastiskt kul att bli sponsrad på ett sådant sätt att det förhoppningsvis direkt hjälper mig i min löpning genom deras juice. Dessutom är det inte enbart rödbetsjuicen som jag blir sponsrad med, mer om detta förhoppningsvis imorgon.

---


Det var inte länge sedan som det blev klart att Min Naprapatklinik i Sickla valde att stötta mig i min löpkarriär. Mitt i halvtidspausen av VM-kvalmatchen av Irland-Sverige, kan bloggen presentera nästa företag som har valt att engagera sig i min löpning. Det är företaget Evolan som via sin välkända produkt Tigerbalsam som stöttar min resa.

"Tiger Balsam vill gärna främja svensk idrott och vi har därför valt att sponsra Andreas i sin löpsatsning", skriver Ulrika Widenborg på Evolan.

Tigerbalsam är en produkt som jag har använt i många år, främst då vid alla krämpor som har kommit vid innebandyspelande. Men nu när min löpning har gått på högvarv i över ett år, så har Tigerbalsam varit ett självklart val för att underhålla min kropp på bästa sätt inför träning och tävling. Jag är både glad och stolt att Evolan med Tigerbalsam har valt att sponsra mig med sin produkt. Det är en produkt som kommer att gå åt allt eftersom min träning fortsätter att vara intensiv och att jag behöver en kamrat att lita på i alla väder.

Likt Min Naprapatklinik i Sickla, kommer Tigerbalsam att föräras att synas på bloggens högra sida, med start i helgen.

---

Ikväll kan bloggen gå ut med nästa stora avslöjande om vad som händer. Tidigare har det blivit klart att en ny sponsor ansluter sig till min löparsfär. Det är nämligen Min Naprapatklinik Sickla som har valt att stötta mig i min strävan efter att bli bättre.

"Vi på Min Naprapatklinik stödjer Andreas i sin löpsatsning för vi gillar människor som är aktiva och i farten. Om man är aktiv på sin fritid så mår man bättre. Vi hejar på Andreas och önskar all lycka!", skriver Min Naprapatklinik.

Jag är givetvis väldigt glad över att kommit i kontakt med Min Naprapatklinik i Sickla. Det här är något som kommer att hjälpa mig före, efter och under tävlingsäsongen. Min kropp kommer att tacka mig för detta. Jag har varit väldigt fokuserad på att träna hårt, men har aldrig haft tid att ta hand om min kropp ordentligt. För att jag ska ha möjligheten att alltid ha en fräsch kropp, är detta ett led att förlänga min satsning ytterligare. Företaget är väl uppskattat hos sina kunder och ett extra plus att företaget är lokalt, då jag har strävat efter att ha få en lokal samarbetspartner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar