onsdag 2 april 2014

Gästbloggare: Kriget med mig självJag krigar med mig själv. Varje dag. Jag krigar i det stora, och i det lilla. Jag krigar mot tiden. Mot sjukdomar. Mot vikten. Mot hungern. Mot självgodheten.

Tävling. Öppnar för hårt. Tror att jag är duktig. Tror att jag helt plötsligt kan springa hur fort som helst. Tror på mirakel. Tror på underverk. Måste lugna ner mig. Måste intala mig själv att jag inte är duktig. Att jag är dålig. Jag krigar med mig själv.

Sista kilometern på ett millopp. Krigar mot tröttheten. Mot negativa tankar. Måste intala mig själv att jag orkar. Att jag är bra. Att jag är bäst. Jag krigar med mig själv.


Tröskelpass. Krigar mot sekunder. Mot tempot. Mot mjölksyran. Mot mitt hjärta. Ett hjärta som behövs för att kunna springa tröskelpass. Jag krigar med mig själv. 

Tränar ensam på löparbanan. Tränar ensam i terrängspåret. Jag krigar ensam mot mig själv. Söker upp en löpargrupp. En löpargrupp med individer som också krigar mot sig själva. Tillsammans krigar vi ensamma mot oss själva. Tillsammans i löpargruppen. Tillsammans på bloggarna. Tillsammans är vi starka i kriget mot oss själva.

Lennart Klingenstierna (F.d. Milen Sub-40)

 

5 kommentarer:

 1. Ha, ha! Du hittade den där bra bilden på mig (oss) också..... :-). Ser liksom ut som "Hej kom och hjälp mig" :-). Jag bjuder på den :-).

  Grattis till ett bra resultat på Premiärmilen också!

  SvaraRadera
 2. Hmmm, ja, det var jag som skrev förra kommentaren // Lennart

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en perfekt bild! Du och jag förenade!
   Tack för det!

   Radera
 3. Skulle vara kul att återigen kunna följa Lennart!

  /Stefan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han får gärna bli inneboende hos mig! ;)

   Radera