lördag 10 oktober 2015

Från Å till Ö

Igår blev det inget sådant här "Inför"-inlägg. Jag tänkte på det under torsdagen och sedan glömdes det bort. Hur man nu kan glömma bort, det vet jag inte. Som ni säkert har märkt har det bloggats mindre och betydligt mera långsamt så att säga. Det är en medveten strategi. Av den enkla anledningen att jag just inte alls lika sugen på att blogga, men samtidigt vill jag inte pausa helt. Utan den får fortsätta vara min ventil, när jag har lusten. Förhoppningsvis hoppas jag självklart att jag återfår mera lust och energi inför att blogga, så att jag kommer upp i någorlunda nivå. Deppa inte, utan ibland så får man låta det gå på sparlåga för att eventuellt resa sig igen. Jag sitter trots ändå allt, bara kort innan jag ska åka iväg för dagen. Så bloggen betyder något kan man säga.

Vad händer idag då? Jo, idag åker jag till Örebro igen. Jag har varit där 3 gånger tidigare och sprungit Örebro Indoor Games (2 gånger) och Vinterspelen (1 gång). Det är alltså inomhuslopp. Nu åker jag till Örebro för att springa utomhusloppet Å-stadsloppet. Det blir en tävlingsmil. Den sista för säsongen. Samtidigt som jag tycker att det är lite tråkigt och sorgligt, så innebär det här att jag sätter punkt för miltävlandet. Jag har trots allt haft flera bra millopp, där jag tryckt tiden under 35 minuter. Jag ska säga trots att jag har gjort fina resultat i Köpenhamn och på Lidingö, att jag inte upplever mig själv vara i toppform. Även om jag inte är så långt därifrån, så är jag inte i mitt bästa slag. Det har varit lite krassliga tider, jag tycker att passen har varierat kraftigt utifrån hur jag har velat ha dem och efter en fin säsong, är man lite mentalt trött.

För det ska jag ge mig själv. Jag har varit duktig på att göra mina träningspass och egentligen aldrig välja lättjan före. Det är jag stolt över. Jag har jobbat med min karaktär så länge och jag känner verkligen att jag hugger i hela tiden. Oavsett väder och humör, så kör jag. Det känns skönt.

Så vad tänker jag om dagens lopp?
Ingenting särskilt egentligen. Mer än att jag vill avsluta i stil. Det sägs att det ska vara en ganska snabb bana. Så 35 minuter förväntar jag mig, sen får vi se. Jag kommer skriva om det i bloggen...någon gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar