tisdag 25 december 2012

Lite allt möjligt i juletider


Jultomten hade lämnat julklappar till mig i år också, då har man gjort något rätt även i år. Med denna jul, likt som min födelsedag, så var det lite löprelaterade prylar. Det var två olika löphandskar, ett från Craft och ett från Hestra. Både två mycket bra märken, jag testade att ha på bägge par under dagens tur och det kändes lovande. Utöver handskar, fick jag ett par maratonstrumpor, det får testas framöver. Helt klart nödvändiga prylar. Det tackar vi för.

---


Det blir en bok av bloggen. Ett av de saker som händer kring min löpning är att årets alla blogginlägg kommer att bli till en bok. Något som jag hoppas kunna bli en tradition att samla alla skrivna alster i en bok, säsong för säsong. Att spara för minnen, men även för framtida generationer som kommer efter mig, alltid kul att ha något att visa. Det kostar givetvis en del för detta projekt, men jag gör ett par exemplar för nära och kära eventuellt. Jag hoppas att jag kan ha ett exemplar i handen i januari och se hur kvaliteten är då. Dessutom kommer det vara ett förord i boken, som är exklusivt bara för boken och som inte finns i bloggen. Det kommer att bli spännande.

---


Idag blev det ett väldigt lugnt löppass. Jag har varit sjuk de senaste dagarna och under lördagen, så var jag sängliggande i stort sig hela dagen och mina planerade långpass nu i julledigheten var bara att kasta åt sidan. Så idag kom jag ut på juldagen, jag sprang utan klocka. Men det blev mellan 5-6 km i ett väldigt lugnt och behagligt tempo i mycket snö och det bara fortsatte att snöa. Förra onsdagen blev det ett 8 km långt pass i 4:18/km, det var nog så hårt jag kan gå ut med tanke på snön helt enkelt annars.

Nu kommer jag att åka bort, vila och ta det lugnt. Men jag kommer med mina förväntningar inför 2013 och vilka lopp som då är aktuella. God fortsättning!

2 kommentarer:

  1. Åh, God Jul i efterskott!

    Spännande med boken! Hur tänkte du göra det rent konkret? Jag gör en fotobok varje år som en slags "årsbok" men faktiskt... då missar man ju alla spännande texter man lyckats knåpa ihop. :)

    SvaraRadera
  2. Tack detsamma, Malin!

    Jag har kontaktat lite olika som sysslar med den här typen av publiceringar. Men jag kommer att pröva "bloggtillbok.se", givetvis kommer jag att blogga om hur det känns när man väl har den i handen och då får man se ifall man använder sig av dem igen. (:

    SvaraRadera