torsdag 14 februari 2013

Fasen, du store vädergud!


Usch. Nu har snön och vintern gjort sitt, tycker jag. Slaskigt och moddigt var det under onsdagen, inget idealt löpväder och definitivt inget som jag peppad på att tänka om. För när man är på väg hem från jobbet och man vet man har ett löppass som ligger och väntar, så kan man trösta sig med att det är väldigt skönt att vara ute och ta en tur för det är sådan härlig känsla. Det är det inte, när vi har det här framför oss. Men ändock, det blev ett löppass och som vanligt var det alltid lika skönt när man var färdig.

Det blev 8.2 km och 4:29/km i snitt, bättre än så går det inte just nu. Framförallt, när det känns som man skjuter ifrån sig, likt skridskor i slasket.

---


Det blev innebandyträning under torsdagen. Den senaste tiden har det känns segt och jag har inte alls varit så motiverad som jag brukar. Men idag hade jag klipp i benen och var riktigt pigg, äntligen tyckte jag att det var kul att spela igen och det var nog skönt det, med tanke på att jag väntar på våren och härligt löpväder igen.2 kommentarer:

  1. längtar oxå nu till våren! nu får de va bra..är så skönt närman hittar lite snöfri mark nu =D känns så fritt att gå =D

    härligt med innebandylycka :D

    SvaraRadera
  2. Japp, kroppen och sinnet behöver lite klassisk asfalt utan jävla halka.

    Ja, innebandy är kul. Känns extra kul att köra mycket start/stopp som innebandyn har.(:

    SvaraRadera