tisdag 11 februari 2014

Bloggen avslöjar: TomTom sponsrar!Det har tisslats och tasslats om det under en längre tid. Med takt med att jag fortsätter min otroliga löparresa, så är det extra kul att det finns andra som också finner den lika spännande som en själv. Nästa företag gör sig alltså redo att haka på ett häftigt äventyr.

"TomTom har valt ut Andreas Åkesson som en av sina ambassadörer till sin nya löparklocka, TomTom Runner. Vi på TomTom tycker att Andreas med sin målmedvetenhet och löparglädje blir en perfekt ambassadör för vår klocka. Vi vill självklart vara med på den resa som Andreas befinner sig på och hoppas självklart att vi kommer att kunna hjälpa Andreas att nå sina mål med TomTom Runner. Vi önskar Andreas stort lycka till framöver och kommer att följa hans löparäventyr mycket noggrant", säger Sofia Söderberg, marknadschef  på TomTom."

Jag har sedan några månader tillbaka varit sugen på att ersätta min Nike + Sportwatch med en ny klocka, att jag då hade fått ögat upp för TomToms (som var med på Nikeklockan tidigare) nya klocka; TomTom Runner. Var inte helt oväntat. Då den påminner om min gamla och att den är om möjligt ännu snyggare. Det ena ledde till det andra och nu har jag i över en månads tid haft stoltheten att få använda TomTom Runner. Jag är väldigt glad för den här möjligheten och tacksam. Grundligare recension om klockan kommer att komma längre fram.10 kommentarer:

 1. Härligt! du börjar bli riktigt stor nu mannen :)

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Måste fråga. Letar du upp sponsorerna eller hittar de dig?

  TomTom ska vara mycket bättre än Nike klockan vars GPS fått mcyket kritik.

  / Stefan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Det är jag som letar upp dem i stort sett!

   Jag var ganska nöjd med Nike-klockan, även om det dröjde tills den faktiskt fungerande från inköp. Men än så länge är jag absolut nöjd med TomTom-klockan!

   Radera
 3. men jäklar vad kul! Grattis!

  SvaraRadera
 4. Kul Andreas, det är du värd!

  SvaraRadera