söndag 24 november 2013

Kallt så in i h-vete!

Nu märks det att vi kryper in under nollan. Jag har försökt att vara spartansk klädd hela hösten för att bevara "fartkänslan" och friheten av att springa som jag vill. Det innebär alltså underställ på över- och underkroppen samt tävlingströja och shorts. Mössa och handskar på detta, det har fått mig att känna mig "speedig" så mycket som möjligt. Jag har inte varit särskilt intresserad av att ha på mig jacka och långbyxor, inte än i varje fall. Igår var jag ute på ett längre pass (13,3 km), jag kanske inte såg ut som han på bilden direkt. Däremot så sved det överallt kändes det som, det var dessutom under nollan såklart. Sötebrödsdagarna med att vara spartansk klädd är uppenbarligen över.

Hur gick passet då? Som väntat skulle det bli ett lugnare pass. Jag hade dock illamående hela passet. Kanske för att jag hade ätit ganska kort inpå? Fy fasiken, vad jobbigt att vara illamående redan vi starten av passet och det gick knappast ner heller. Det blev dock klart godkända 4:19/km13,3 km alltså. Vi får se hur påpälsad jag bör vara nästa pass helt enkelt.

8 kommentarer:

 1. Hahaha roligaste bilden!
  Ice bugs är helt fantastiska. Inga problem på isfri asfalt heller förutom att det sliter på spikarna!

  SvaraRadera
 2. Snygg bild ;-) Själv älskar jag att springa när det är kallt! runt 5 minus är det bästa! Usch jag kan inte heller äte precis inpå. minst två timmar måste jag vänta, är avis på min sambo som kan äta precis inpå och ända springa som vanligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tacktack! Så där har jag väl också sett ut någon gång. "Runt 5 minus" låter inte friskt. Sjukt att man kan äta precis innan, uschiamej.

   Radera
 3. Vet inte om jag ska skratta eller gråta då du springer ett lugnare pass i 4:19-fart, men jag får väl bara välja att le och inspireras och hoppas att jag själv kommer dit en dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag helt säker på att du kommer att göra, Johanna! För ett år sedan hade jag tyckt att det var ett mellanmjölkspass, men nu är det lättmjölk! (:

   Radera
 4. Ja fisk är nyttigt, ska man äta 2-3 gånger i veckan(i olika former) =)
  Du är ju för rolig, haha!
  Härlig löptur, klä på dig människa ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har faktiskt fått bli en halsduk och ett till par handskar den senaste tiden! (:

   Radera