söndag 10 november 2013

Mina nya vänner!

 
Dessa ska hjälpa till att lyfta mig till nya höjder. Jag är i extas!

13 kommentarer:

 1. Nämen!! är det ett bar boost mannen har inhandlat? Knyt ordentligt hehehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Icke. Det är ett par Supernova Sequence 6. (:

   Radera
 2. Ser ruggigt snabba ut, special gjord innersula?

  SvaraRadera
 3. Supernova Sequence, behöver du verkligen en så kraftig pronationskil som det är i dem? Jag har haft ett par men det gick nästan inte att springa i dem p g a det kraftiga pronationsskyddet tyckte jag så jag pensionerade mina ganska fort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har sprungit i 4:an och 5:an tidigare. 4:an blev jag efter koll av en säljare rekommenderad på en sportbutik. Dyra (enligt mig på den tiden), men med friskvårdspeng som stödde ett köp, så köpte jag enligt säljarens tips. Har älskat dem sedan dess.

   Däremot så var de 2 första veckorna med 4:an ett rent helvete för fötterna, jag trodde att jag skulle behöva byta. Sedan dess tvivlar jag inte på kapaciteten i dem.

   Radera
  2. Om du gillar Adidas och vill ha en lite lättare kolla in Adidas Adizero Tempo, bra pris på Wiggle nu

   Radera
 4. Vad spännande att du ska springa Sthlm Marathon Andreas! Är du klar över din målsättning eller kommer den att ta form först under våren? Stort lycka till med din satsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina uppmuntrande ord.

   Det "blygsamma" målet är att ta mig runt, men jag kommer givetvis att sikta på att ta mig under 3 timmar. Mycket svårt, men ett sporrande mål.

   Radera
 5. Jag har likadana! Jag är mycket nöjd. Bortsett från att jag inte löper så ofta...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit en del kritik mot dessa för att de är trånga vid sidorna, men jag tycker det ger ännu mera fartkänsla och närhet till marken pga detta!

   Radera