fredag 16 november 2012

Ingen mer tävling i år?


Så var det dags, förutom mina "vanliga" problem med axel och illamående, så åker jag på riktigt jävla halsont. Jag fick det sent under onsdagen, jag började känna det mer efter mitt löppass. Jag trodde i min iver, att jag kunde sova bort det. Men det blev bara värre under torsdagen, så att efter jobbet, så spenderade jag invirad i täcken, filtar och med alla kläder på i både soffa och säng. Jag frös så in i h-vete och samtidigt hade jag nästan en feberliknande känsla i huvudet. Jag gick och lade mig rekordtidigt, innan klockan tio. Det har inte hänt sen, jadu, det var nog bra många år senast. Jag skulle upp rätt så tidigt ändå, nu under fredagen har den värsta sjukdomskänslan som däckade mig under torsdagskvällen försvunnit. Men jag har för jävla ont i halsen och jag hatar att ha så himla mycket besvär varenda gång jag sväljer.

Så med mindre än 13 timmar kvar till årets sista loppstart, så har jag väldigt ont i halsen och trots att jag blivit bättre tills idag. Så lutar det åt att min loppsäsong i år har tagit slut i och med detta. Men min hänsynlöshet har ju manifesterat sig förut i olika omgånger och om jag bara får lite sömn, så, kanske....


 Vi kanske inte möts i år ändå...

---------

Nu sitter jag är ledsen lite över att det ser ut att jag missar säsongens sista lopp, framförallt när jag har kört på bra de senaste veckorna. Så sent som i onsdags, var jag ute och sprang i asfalt/terräng på 6.5 km på c:a 4:10-4:15 i kmsnitt.

Nu ska jag snart sova och hoppas på att det ska ett mirakel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar