söndag 16 juni 2013

Räkishbåt och nästa lopp


Imorgon efter jobbet, så blir det att åka räkbåt med kollegorna. Det ska bli trevligt att ta av sig sin arbetsmantel och bara få vara, kanske ta sig ett par glas och njuta av att det är sommar. Jag har varit väldigt restriktiv när det kommer till alkohol pga min löpning, men om det är någon som är värd att få ha roligt, är det bannemig jag. Två rekord på en och samma vecka. Jag missar dock den allsvenska fajten mellan IFK och Djurgården på tv, men det får man väl offra helt enkelt. Jag har aldrig åkt den ökända räkbåten Vindhem (alla kände typ till den, men inte jag), det finns en förstagång för allt uppenbarligen.

---


Nästa lopp blir redan på tisdag. Det är Kanalrundan, 5 kilometer i Söderköping. Ett lopp jag slog ett fint rekord på 5 km på 18:25. Jag kommer dock med egentliga sämsta laddning. Idag, söndag, så tar jag det väldigt lugnt. Under måndagen är jag på en räkbåt, äter räkor och dricker dryck samt ingen träning då heller. Upp tidigt på tisdagen, jobba och sen iväg till Söderköping. Det låter inte optimalt, men jag ser inte det här som ett nyckellopp. Men det var en fin bana och det var bra väder, så jag hoppas jag har möjligheten att åtminstone springa snabbare än senaste gången. Det borde väl gå?

Tänka sig att första halvan av säsongen snart närmar sig sitt slut, helt otroligt. Det var inte längesedan som jag sprang ett kylslaget Premiärmilen.

2 kommentarer:

 1. Lycka till i Sörping!

  Glöm inte ta en glass på torget, bästa glassen i landet.

  //Gerry

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen glass blev det. Men dock väl en god plankstek! (:

   Radera