onsdag 3 juli 2013

Bloggen avslöjar: Sponsor klar!


Idag kan bloggen stolt presentera första sponsorn för mig som löpare. Det är nämligen Skotska Handelskompaniet som sponsrar via sin rödbetsjuice Beet-It.

"Skotska Handelskompaniet har valt att sponsra Andreas Åkesson med rödbetsjuicen Beet-it. Rödbetsjuicen har en naturligt hög halt av nitrat. En mekanism hos människor bryter ner nitrat till kväveoxid i blodet som ger en ökad blodgenomströmning och därför en effektivare syresättning av musklerna.
 
Vi ser med spänning fram emot samarbetet med Andreas och att öka medvetenheten om rödbetsjuice i löparkretsar. Andreas imponerande resultat under den korta tid han varit aktiv talar för sig själv och tillsammans med Beet-it hoppas vi även att resultaten kan bli ännu bättre.”,  skriver Mikael Brunstedt på Skotska Handelskompaniet. 

Jag är givetvis väldigt glad och stolt att jag har fått en sponsor knuten till mig. Inte nog med att familj, vänner och bekanta tror och hejar på mig gällande min löpsatsning, nu har jag Beet-It som tror på mig. Det ökar min strävan för att träna ännu bättre och bli en bättre löpare. Jag kom i kontakt med Beet-Its rödbetsjuice förra året och skrev om det på bloggen. Jag tycker det är fantastiskt kul att bli sponsrad på ett sådant sätt att det förhoppningsvis direkt hjälper mig i min löpning genom deras juice. Dessutom är det inte enbart rödbetsjuicen som jag blir sponsrad med, mer om detta förhoppningsvis imorgon.

8 kommentarer: