torsdag 4 juli 2013

Ny tävlingsoutfit, inställt lopp och Hola Barcelona!


Idag hämtades min tävlingsoutfit, sponsrad av Beet-It. Jag hämtade shorts och tröja (där loggan är på framsidan och min bloggadress på ryggen). Jag blev faktiskt ännu mera nöjd med resultatet, när jag fick se den i verkligheten. Ska bli riktigt kul att kuta runt i denna framöver. Jag är väldigt glad och tacksam över att Skotska Handelskompaniet som har valt att göra denna spännande satsning. Dessutom har jag rödbetsjuice så att det inte tar slut i första taget, kan bli en kul höstsäsong får man nog säga med alla nyheter som poppar in. Jag är taggad. Så taggad att jag vill springa kvällens lopp...

---


Denna överkryssade klubbsköld betyder inte att jag ogillar Rånas 4H. Inte alls, tvärtom, det är fin klubb med många bra löpare. Men den här bilden betyder att jag inte kommer att ställa upp i kvällens Roslagsnatta. Jag är inte helt kry och väljer att avstå. En bra löpare är en klok löpare. En klok löpare vet när det är dags att hejda sig och hoppa över ett lopp, idag är en sådan dag. Jag har aldrig känt mig i en sådan här bra form som jag gör nu med tanke på den senaste tidens lopp och träningar. Men min kropp är inte 100% och jag känner absolut inte vill äventyra något i onödan. Mycket tråkigt då jag kände att jag hade en bra tid på gång, men jag får helt enkelt vänta till nästa vecka då Musköloppet går av stapeln och jag hoppas innerligt att jag är 100% då och kan köra hårt. Men med detta i åtanke, så kommer jag att sakna att inte besöka Norrtälje. Samtidigt gratulerar jag Janne Holmén (SM-sexa i Marathon, förra årets Roslagsnattavinnare) till segern. Eftersom jag inte deltar ikväll, så vinner du utan konkurrens.

---


Ytterligare en anledning att jag valde avstå kvällens lopp förutom att min kropp säger nej, är att jag ska iväg imorgon. Om mindre än ett dygn så går jag runt i ett härligt Barcelona. En stad jag inte haft möjligheten att besöka, förrän nu. Jag vill inte behöva stressa ikväll, men framförallt vill jag försöka vara så kry det bara går när jag är utomlands och ska njuta av nya vyer. Med denna resa betyder att jag inte kommer att blogga igen förrän mitten på nästa vecka. Men var så säkra, löpskorna kommer att följa med ner till Barcelona och nog ska jag bannemig ska jag hitta en löptur som passar mig där nere?


8 kommentarer:

 1. Å jag tror att Lars Södergård/Ulrika Flodin kommer vinna herr/dam. Vi får se vem som får rätt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Det blir spännande! Bara tråkigt att själv inte fajtas om en fin placering!

   Radera
  2. Jag ser nu att David Nilsson slängde in en efteranmälan och sprang snabbast, det kanske man borde anat, men tjejvinnaren var rätt i alla fall.

   Radera
  3. Ja, jävlar. Det gick undan. Synd bara att man själv inte kunde deltagit, då hade man fått bra draghjälp! (:

   Radera
 2. Kul med tröjan! Rikitgt snyggt!

  Magnus synpunkt ovan är bra! Det finns ett par duktiga löpare från Vallentuna FK (tex Lars Södergård) som också kan kriga om segerna.

  Hoppas att du får en riktig fin semester i Barcelona. Det har varit kul att följa din framfart under våren :-). Vi hörs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lennart!

   Inte omöjligt, vi får se hur det går. Tänka sig att man kan tycka att det är spännande, trots att man själv inte deltar i loppet. (:

   Tack! Såg att du också tog lite semester nu, hoppas ändock på några inlägg från din sida under sommaren. Vill inte ha någon torka. (:

   Ha en bra semester, du med!

   Radera
 3. Tack snälla!
  Hopaps kroppen piggnar till snart.
  Barcelona är en ljuvlig stad, ha så trevligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har piggnat till lite. Tack! Barcelona var riktigt trevligt. (:

   Radera