fredag 6 december 2013

Nu måste det vara ett nytt rekord?

Rekord är till för att bli slagna, inget snack om den saken. Ibland får man till och med hitta på rekord för att känna sig övermäktig och stolt. I och med gårdagens pass på 10 km asfalt (3:51/km i snitt), så har jag sprungit fem raka träningspass på 1,5 vecka med samtliga pass under 4:00/km i snitt på varje pass. Jag har säkerligen sprungit under en lika bra period när jag hade lopp insprängt också, men nu har jag lyckats göra det på "egen vilja" och karaktär. Jag har nämligen sprungit tre löppass på fyra dagar (med en innebandyträning på detta) utan att känna mig särskilt sliten, tvärtom, jag känner mig starkare och mer vältränad än tidigare.

Måndag 25/11: 10 km asfalt, 39:11, 3:55/km i snitt
Onsdag 27/11: 10 km asfalt, 38:35, 3:51/km i snitt
Söndag 1/12: 16 km terräng, 1:03:30, 3:58/km i snitt
Måndag 2/12: 10 km asfalt, 37:48, 3:47/km i snitt
Onsdag 4/12: 10 km asfalt, 38:33, 3:51/km i snitt

Jag skulle säga att det är, för att använda mitt just nu favorituttryck, helt magiskt. Jag fajtas varje dag för att kunna bli bättre. Precis som alla andra som är ute och springer, det är där jag är bland skaffar min kraft för att fortsätta att springa. Ni som springer, som skriver om det eller som jag möter ute i spåret. Jag kommer aldrig tillåta er att bli snabbare än vad jag är, långsamt bit för bit ska jag montera ihop mig själv till att bli snabbare.

Undrar hur jag kaxig jag kan vara imorgon när det är dags att springa, då Sven har lagt sin hand på vårt land!


12 kommentarer:

 1. Magiskt var ordet! OCH förbaskat grymt bra jobbat :-D

  SvaraRadera
 2. herregud! snabbheten själv...helt galet bra

  SvaraRadera
 3. "Jag kommer aldrig tillåta er att bli snabbare än vad jag är"... Hur gör du med de som redan är snabbare ?

  :)

  Snabbare än dig på: Midnattsloppet, Sicklaloppet (hängde av dig efter 4km), Hässelbyloppet (under 36) samt så var min 5km tid på Solsidanrunt snabbare än din 5km tid. Skillanden var att jag sprang 10km loppet ;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Först och främst, väldigt kul att du har hittat hit till min blogg.

   Jag känner mig hedrad av att få finbesök av en sådan snabb och stolt person som du. Jag känner mig än mer hedrad att du har en sådan koll på vem jag är, det får mig redan jättestora ego att växa ytterligare.

   Jag tackar även för tändvätskan för framtiden, herr Anonym. Vore kul ifall du vågade skriva vad du heter, så jag vet vem jag ska hälsa på när jag springer förbi nästa år.

   Radera
  2. Var inte menat som något negativt. Jag läser din blogg då jag gillar ditt ego. Utan ego får man nog inga bra resultat :).

   Radera
  3. Tändvätska är aldrig negativt. Så är det givetvis, man behöver bygga en slitstarkt ego för att kunna prestera ännu bättre. Jobbigt, men nyttigt!

   Radera
  4. Jag hojtar när vi anmölt oss till samma lopp. Skippar förmodligen premiärmilen då jag tyckte det var sunkigt iår men Kungsholmen Run 10km känns ok.

   Radera
  5. Ja, det tycker jag absolut att du ska göra. Jag är redo!

   Radera
 4. Damn! Det är helt sjukt vad snabb du e...
  :)
  Kul med Riga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lisa!
   Det ska bli jättekul att expandera sina löparvyer lite!

   Radera