fredag 13 december 2013

Bloggen avslöjar: Nästa sponsor gör sig redo!

Givetvis ska vi inleda helgen med en riktig pangnyhet. I veckan har det blivit klart att Exotic Snacks väljer att stödja min fortsatta resa att bli en ännu bättre, det är helt enkelt fler än bara jag som ser ett härligt regnbågsljus längre fram i min löparframtid.

"Exotic Snacks har valt att sponsra Andreas Åkesson med nötter & snacks ur vårt sortiment. Våra produkter är perfekta för återhämtning vid träning då nötter innehåller gott om protein och hälsosamma fetter. Då Exotic Snacks bland annat är sponsor av Stockholm halvmarathon är vi extra stolta över att samarbeta med topplöpare såsom Andreas. Andreas har gjort anmärkningsvärda framsteg under en kort tid och vi trorstarkt på ännu bättre resultat i framtiden!",  skriver Lisa Mardon, marknadskoordinator på Exotic Snacks.

Det är givetvis väldigt hedrande att jag har lyckats knyta till mig ännu ett etablerat varumärke till min portfölj av sponsorer, som är till gagn i min löpning på ett naturligt sätt med sitt urval av produkter. Exotic Snacks har redan innan min löparvärld öppnande sig varit en del från och till i min vardag, så det känns extra kul att kunna hitta en fin plattform för ett samarbete där vi båda kan stråla i varandras solsken. Nu kör vi!


3 kommentarer: