torsdag 13 mars 2014

Bloggen avslöjar: Glada nyheter!

Världen är full av tråkiga saker som händer, man läser om det dagligen och det känns som att det ibland aldrig tar slut av trista nyheter. Idag gör jag mitt för att väga upp den balansen då jag kommer att lansera en glad nyhet. En idé förra året om att intervjua andra löparbloggare, dels var det ypperligt inslag på min blogg, dels var det trevligt för att få inspiration och idéer från deras löparliv. De flesta intervjuer är bland de mest lästa inläggen någonsin på min blogg. Många läsare har uppskattat detta och även de som jag har intervjuat har funnit att det trevligt.

Därför kan jag mig stora glädje att jag åter väljer andra få knö sig in mitt kända strålkastarljus. Det kommer alltså att bli en "säsong 2" av min intervjuserie. Jag har redan flera tankar kring vilka som kommer få möjligheten att synas, så sent som förra några dagar sedan kontaktade jag mitt första "intervjuoffer" för möjligheten att deltaga.

Däremot kommer jag att lägga en del av intervjuserien i era händer, läsare. Jag behöver få inspiration på kända eller okända löparbloggare som är värda att intervjuas. Det kan vara att de är otroligt spännande löpare, de kanske tävlar på hög nivå, skriver på ett spännande sätt eller har något som bara måste få finnas i detta härliga skyltfönster.

Intervjuserien kommer troligtvis att publiceras april och maj!

Vem vill ni att jag ska intervjua?


---Jag tuffar på, trots att förkylningen inte har släppt helt. Jag har dock blivit lite bättre dag för dag. I tisdags blev det kroppsövningar, inget konstigt med det. Skönt att få träna lite annat.

Under onsdagen så tog jag lite tillfälle i akt. När jag var på väg hem, vid halv 5-tiden, så fanns en del av solen kvar och jag valde att för första gången på en vardag efter jobbet att springa skogsrundan. Den brukar bli för mörk annars, med eller utan pannlampa. Det blev 10 km41:19 (4:07/km i snitt), det var bättre än planerade 4:10/km i snitt. Jag var orolig att kroppen skulle vara seg, men icke. Klart nöjd över det.

Idag blev det återigen ett nytt pass. Jag tog återigen tillfället i akt, då jag försökte springa ut under sista delen av den ljusa tiden. Det blev 15 km skog med tiden 1:03:06 (4:12/km i snitt). Även där var bättre än planerat (hade mellan 4:15-4:20 i snitt i planeringen). Jag hade dock trötta ben sedan gårdagen, det kändes rätt så tungt emellanåt. Trots det lyckades jag pressa ur allt jag hade och det blev bra ändå. 

Två bra löppass två dagar i rad, imorgon blir det totalt träningsfritt och det ser jag fram emot.

4 kommentarer:

  1. Anders Kleist är en mäktig löpare

    /Stefan

    SvaraRadera
  2. Jag är inte så haj på löparbloggar tyvärr, mer än din ;) Du är ju så jäkla grym, inspirerande!

    SvaraRadera