fredag 6 september 2013

Bloggen avslöjar: Nästa företag engagerar sig

 
Det var inte länge sedan som det blev klart att Min Naprapatklinik i Sickla valde att stötta mig i min löpkarriär. Mitt i halvtidspausen av VM-kvalmatchen av Irland-Sverige, kan bloggen presentera nästa företag som har valt att engagera sig i min löpning. Det är företaget Evolan som via sin välkända produkt Tigerbalsam som stöttar min resa.

"Tiger Balsam vill gärna främja svensk idrott och vi har därför valt att sponsra Andreas i sin löpsatsning", skriver Ulrika Widenborg på Evolan.

Tigerbalsam är en produkt som jag har använt i många år, främst då vid alla krämpor som har kommit vid innebandyspelande. Men nu när min löpning har gått på högvarv i över ett år, så har Tigerbalsam varit ett självklart val för att underhålla min kropp på bästa sätt inför träning och tävling. Jag är både glad och stolt att Evolan med Tigerbalsam har valt att sponsra mig med sin produkt. Det är en produkt som kommer att gå åt allt eftersom min träning fortsätter att vara intensiv och att jag behöver en kamrat att lita på i alla väder.

Likt Min Naprapatklinik i Sickla, kommer Tigerbalsam att föräras att synas på bloggens högra sida, med start i helgen.

Första leveransen är redan på plats. Även två vattenflaskor hängde på.
4 kommentarer:

 1. Men vad roligt! :) Hehe, har själv använt det rätt mkt tidigare. Nu kör jag på ett annat liniment, men tigerbalsam luktar godast ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var gravt beroende av det under en innebandyperiod, det var så pass att jag använde det varenda träning oavsett hur jag kände mig.

   Den luktar jättegott, som Jenka typ. Fast mina katter är dock inte särskilt förtjusta! (:

   Radera
 2. Kul med spons! Undrar just hur bra man måste bli för det ... hehe ... har lite att jobba på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är jättekul. Framförallt att det jag sponsras med saker jag verkligen är i behov av. (:

   Tror inte att det bara handlar om hur bra man presterar vid lopp och så. Utan jag har sett prov på personer som är duktiga på att skriva som får kontakt. Så länge samarbetet gynnar båda parter på något sätt så!

   Radera