tisdag 10 september 2013

Gissa min halvmaratid = Ta chansen att vinna mera sömn och ro!

Idag presenterar bloggen nästa samarbetspartner. Det är i form av Happy Ears. För ett tag sedan kom jag i kontakt med deras öronproppar, de har varit till stor hjälp för mig för få bukt med mitt sömnproblem. Vila och sömn är jätteviktigt för löpare och för alla andra också såklart, så därför är jag glad att jag har haft möjligheten att hitta något som kommer att bli en hjälpande hand i min träning.

"Happy Ears är en öronpropp som sänker volymen utan att ljudet förvanskas. Den är komfortabel och diskret och riktar sig till alla som vill sova gott och må bra i vardagen. Eftersom du sover bättre med Happy Ears gör det dig piggare i vardagen och om vi kan hjälpa till med att förbättra förutsättningarna för din träning är vi glada. Vi gillar när folk mår bra!", skriver Karl BerglundHappy Ears.
 
Personligen har jag haft  hittat öronproppar som sitter bra och alltid gett upp den här tanken med allt vad öronproppar heter. Men det var av ren slump jag kom i kontakt med Happy Ears på apoteket. Jag testade dem och de förstod ganska snabbt att det här är något som äntligen passarmig. Genom att stänga ute katternas ljud och lekande barn ute på gården till exempel. Vilket har fått mig att sova bättre. Dessutom känner jag mig lugnare, då jag använder dessa, då jag vet att jag har möjlighet att sova bättre nu. I slutändan blir jag förhoppningsvis en mer utvilad och glad löpare. så jag är glad att jag hittat vägen till att få sova mer och därmed vara mer utvilad till mina löppass. Win Win, alltså. 

Nu kan du ta chansen att vinna ett par Happy Ears-öronproppar. Allt du behöver göra att gissa på vad min tid på DN Stockholm Halvmarathon kommer att bli? De två närmaste vinner. Skulle jag inte komma till start eller bryta mot all förmodan, så lottas de två ut. 

Skriv här i kommentarsfältet eller skicka ett mail till runandreasrun [at] gmail.com SENAST lördag morgon med vad du tror att jag kommer att springa på.

---Psssst....vill du ha tips på vad tiden kan hamna på? Andreas Bettingbolag visar dig vägen med med inside- och outsideinformation:

- Andreas har sprungit 3 halvmaror tidigare. 1:24:58 på DN Stockholm Halvmarathon förra året. 1:23:50 på Berlin Halvmarathon och 1:28:33 på Göteborgsvarvet i år.   
- Rekordet är alltså 1:23:50 från i våras. 
- I Göteborgsvarvet var det så varmt, så Andreas såg män med treuddar dansades på berg med flammor runt omkring. I Berlin var Andreas väldigt påpälsad med både långbyxor, tjocktröja och halsduk. Kan Andreas i enbart tävlingskläder göra skillnad?
- Andreas har varit kraftigt förkyld från och till över 3 veckor.
- Träningen har dock gått i stort sett enligt planerna och så här mycket har inte Andreas tränat någonsin för en halvmara.
-  Sedan sin senaste halvmara har Andreas slagit 3 rekord. 1 på 5 km och 2 på 10 km. Finns det möjlighet att slå ett nytt denna gång?
- Andreas har sprungit banan förra året, så han vet exakt vad han har att vänta sig?
- Men kan egentligen Andreas förkylningsbekymmer sätta stopp på allt hopp?
- Ifall Andreas skulle bli trött tidigt, så har han förhoppningen att hoppa upp som en ryggsäck på en snabb löpare. Exempelvis Haben Idris eller Fredrik Uhrbom. Då kan det  gå undan.

Lycka till!

Hälsningar,
"Betting"-Andreas!

7 kommentarer:

 1. Kul idé med lite betting. Jag gissar på 1:21:59 :-) men tror att du skulle kunna springa ännu bättre om du inte haft en förkylningsperiod så tätt inpå.

  Lycka till på lördag!

  SvaraRadera
 2. Jag tror du springer på 1:19:51.

  Min gissning ligger farligt nära Rogers :-), men jag tror att du springer på strax under 1:20. Det är lite av en drömgräns :-) som jag tror att du kommer att satsa på, och som du också klarar med några sekunders marginal :-)!

  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Jag gissar på 1.20.22. HEJA HEJA. hehe. I need those ear-plugs, haha.... ;)

  SvaraRadera
 4. Hejja dig! Jag gissar på 1.19.49. Lycka till!

  SvaraRadera