måndag 2 september 2013

Bloggen avslöjar: Ny spännande sponsor ansluter!


Ikväll kan bloggen gå ut med nästa stora avslöjande om vad som händer. Tidigare har det blivit klart att en ny sponsor ansluter sig till min löparsfär. Det är nämligen Min Naprapatklinik Sickla som har valt att stötta mig i min strävan efter att bli bättre.

"Vi på Min Naprapatklinik stödjer Andreas i sin löpsatsning för vi gillar människor som är aktiva och i farten. Om man är aktiv på sin fritid så mår man bättre. Vi hejar på Andreas och önskar all lycka!", skriver Min Naprapatklinik.

Jag är givetvis väldigt glad över att kommit i kontakt med Min Naprapatklinik i Sickla. Det här är något som kommer att hjälpa mig före, efter och under tävlingsäsongen. Min kropp kommer att tacka mig för detta. Jag har varit väldigt fokuserad på att träna hårt, men har aldrig haft tid att ta hand om min kropp ordentligt. För att jag ska ha möjligheten att alltid ha en fräsch kropp, är detta ett led att förlänga min satsning ytterligare. Företaget är väl uppskattat hos sina kunder och ett extra plus att företaget är lokalt, då jag har strävat efter att ha få en lokal samarbetspartner.

Min Napratklinik kommer att i veckan föräras med att finnas på högersidan av bloggen!

4 kommentarer: