måndag 16 september 2013

Grattis till er lyckliga två!


Inte nog med att jag vann genom att slå ett nytt rekord på halvmaran. Två andra personer vann också tack vare min tid eller snarare pga deras gissning. Det är Henrik som var närmast som gissade på 1:21:59 (7 sekunder ifrån) och det var Sara som gissade på 1:21:49 (17 sekunder ifrån). Stort grattis ni vinner ett par öronproppar från Happy Ears. Vi hade några som trodde att jag skulle springa under 1:20, vilket i sig är väldigt smickrande. Det är givetvis en gräns jag hoppas kunna passera i framtiden, men tyvärr fick jag inse att med all förkylning och krasslighet fick mig att hejda mig lite där i lördags. Men jag ska dit. Hoppas jag. Att sänka sitt personbästa med nästan 2 minuter på den här nivån i en halvmara känns fortfarande väldigt skönt.

Tack alla som var med och deltog i tävlingen. Det är inte omöjligt att det kan bli något liknande i framtiden!

Jag hoppas att Henrik och Sara ger sig till känna med sina adresser till mig via mail eller om jag får tag i dem på något sätt före. Vi får se vad det lider.

---Idag var det total vila efter pärsen i halvmaran. Kroppen tog ordentligt med stryk helt klart. Denna vecka är det helt fullt med innebandyträningar, löppass, korpmatch, innebandypremiär och 10 km-lopp. Hur ska jag få allt att gå ihop måntro? Det blev i varje fall ett pass idag på 10 km, väldigt halvmarasliten i kroppen kände jag. Sen var det premiär att springa i mina långkalsonger med stjärnor på (är man stjärna så är man) och med mycket regn som piskade en i ansiktet. 10 km asfalt med 4:03/km i snitt. Inte det snabbaste jag har sprungit, men fullt godkänt. Jag tror knappast att kroppen behöver ett hårt tempopass samma vecka som ett nytt lopp väntar runt kröken helt enkelt.

Jodå. Det kommer att komma en löprrapport om halvmaran i lördags snart. Var så säkra!

9 kommentarer:

 1. Jag var en av dem som gissade under 1.20 för jag tror att du klarar det. Ett par långa snabbsistanser så är du där :-).

  Ses vi på Sicklaloppet? Jag tänkte också lyssna på Mårten Köingbergs frukostseminarium på lördagen. Skall du dit?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som du säger Lennart, jag behöver ännu fler såna. Även om jag har kommit en bit på vägen. (:

   Absolut, jag kommer. Då ses vi nog där! Det kände jag inte till, det låter intressant. Men tyvärr har jag första seriematchen i innebandy för säsongen då på bortaplan! ):

   Radera
 2. Jag gissade faktiskt på 1:21:59, så det var bara 7 sekunder ifrån ;-) Kommer adressuppgifter via mail. Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt så. Jag tittade lite snabbt bland kommentarerna. Roger som skrev innan skrev 1:19:57 och då följde 57 med till din tid. (:

   Radera
 3. Ämen, jag glömde att återkomma och gissa din tid.
  1:22 på halvmara! Det är ju helt grymt! :) GRATTIS till nytt PB.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Det känns jättekul! (:

   Radera
 4. Att jag har missat detta helt! Kul!! Jag mailar dig min adress på en gång :)

  SvaraRadera
 5. Sjult bra sprunget med förresten..men du. Det är något knas och jag lyckas inte få din mail å fubka så skriver här ist. Sara Johansson. Töpelsgatan 6b. 41655 göteborg. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Nu såg jag att du hade kommenterat i det här inlägget. Men jag skickar dina öronproppar, så får dem komma i början på nästa vecka! (:

   Radera