söndag 29 september 2013

Andreas hjärta Prag = Sant! (Igen)


Nu är det klart att jag förenar nöje med nöje. Jag och min sambo har haft som årlig tradition att åka till Prag runt april. Nu blir det så kommande år igen. Men med en liten twist, jag kommer att springa halvmaran i Prag. Eftersom jag älskar staden på alla sätt och vis, så kommer jag att njuta så mycket jag bara kan. Precis som i år, så såg jag fram emot halvmaran i Berlin, så kommer det att bli grymt kul att få springa utomlands igen. Det verkar tydligen vara en ganska snabb bana och det passar bra att ha något tidigt att se fram emot, då loppet går den 5 april. Vilket troligtvis blir mitt andra lopp för 2014. Planeringen pågår för fullt för nästa år, då årets säsong snart är till ända. Jag har fått många beundrarbrev från världen över och många från Tjeckien med omnejd, kommer att jubla, nu när detta är ett faktum. Jag gör allt för både nationella likväl som mina internationella fans!

---

Hur går det med träningen annars då? Det blev vila under torsdagen, sen blev det löpning utan klocka (då den inte ville komma igång alls) under fredagskvällen. Det var nog lite över 13 km och 57 minuter, när mörkret jagade mig. För ingen pannlampa hade jag och jag såg knappt mina händer framför mig, huga! Det var lite småläskigt, man vet aldrig vad som väntar när kvällen gör sitt intrång på riktigt. På lördagen blev det kroppsövningar, samt innebandymatch under söndagen. Oavgjort (2-2) blev det. +1 blev det i NHL-språk och direkt inblandad i vårt sista mål. Jag är nöjd med min egen insats i ovan forwardsroll.


7 kommentarer:

 1. Kul att springa utomlands! Måste jag nog göra nångång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut att du ska unna dig! (:

   Radera
 2. Ja, men testa att göra muffinsen. Matiga och goda :P
  Åh, vad kul att springa utomlands. Jag hoppas att få göra detta någon gång oxå, spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får göra det vid tillfälle! (:

   Det ska du absolut göra!

   Radera
 3. haha vilken TUR att det minsann fanns ett lopp i prag oxå! Du får nog allt köpa något fint till lilla sambon hör jag :D

  SvaraRadera
 4. Älskar Prag! Sprang maran där förra året och var anmäld till halvmaran året innan, men då blev jag tyvärr sjuk. Kunde heja på maken dock som genomförde. Lycka till!

  SvaraRadera