måndag 5 augusti 2013

Jag har satt på mig blåstället och gått ner till gruvan!

Måndag den 5 augusti. Det är då det händer. Första arbetsdagen efter semestern. Då var det dags att gå ner i gruvan och börja jobba hårt, tills man ser ljuset lagom till nästa sommar helt enkelt. Det blev en mjukstart, även om det tog emot att gå upp tidigt med vetskapen att åka till jobbet igen. Men jag tycker om rutiner, det är bra med för mig och min kropp. Jag hoppas att rutinen med mer fasta mat- och sovtider på min mat- och sovklocka kan göra att min löpning blir ännu bättre tillsammans med min förfinade träning.


---

Första arbetsdagen innebar också första innebandytränignen, då vi gick på "is". I jämförelse med tidigare säsonger, så jag har skött min "försäsongsträning" väldigt bra och hade inga betänkligheter hur formen skulle vara. Trots att jag var rätt sliten efter den senaste tidens löpningar, så funkade det helt okej. Men innebandyn har de där start- och stopprörelserna, som man inte får i löpningen. Så både lår och rygg tar stryk, precis som tidigare år jag har premiärtränat. Så även denna gång. Även om jag inte är en passningsgeni, så funkade  även det helt okej för att vara första träningen på 3 månader. Vi avslutade med lite fys, så länge det innebär löpning är det inga problem. Men frågan är hur kroppen mår imorgon? Kan jag dubblera innebandy och löpning till mitten av oktober? Så att jag fortfarande kan träna på bra med löpning och kanske slå ett och annat rekord? Det tåls att tänka på.

---


Imorgon blir det nästa lopp. KK-joggen i Katrineholm. Det som förra året var startskottet för min höstsäsong. I år är jag ännu bättre tränad vid denna tidpunkt, beroende på hur effekten är av dagens innebandträning, så borde jag krypa under 18 minuter. Trots att det är 5.1 km, alltså 100 meter längre. Officiellt. Huga, synd att det inte är 5 km prick. Men vi ska inte käbbla om det, utan det blir tuta och köra. Utan showen fortsätter alltså i Katrineholm. Man ur huse bör komma för att se loppet imorgon. Let's go!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar