fredag 31 januari 2014

Jag offrar något, för att gå "All in"...


Ibland behöver tänka över saker och ting, till slut kommer man förhoppningsvis till ett bra beslut.
Tanken var att jag skulle springa 3000 m på Raka Spåret imorgon, jag har brottas med tanken fram och tillbaka hur jag skulle göra. Tiden låg så pass att den nästan krockade med en innebandymatch, möjligheten att först spela match och sen prompt bege sig till Sätra fanns, men fick avskrivas av olika skäl. Då fick det bli "antingen eller". Till slut kom jag fram till att jag hoppar över tävlingen den här helgen, för att spela innebandy. Den stora anledningen är dock att jag känner mig lite mentalt sliten efter att ha maxat hårt på 3 3000 m-lopp i rad och jag känner någonstans, att jag behöver "mental vila" en helg. Sen känner jag att jag verkligen, skulle vilja avsluta inomhussäsongen med ett riktigt bra lopp och jag känner att jag vill ha en vecka till med tuffa intervaller i kroppen för att kunna göra skillnad i loppen och i varje fall snudda vid mitt rekord (9:35).

Det inte för att jag ska spela innebandy, utan det är mer att jag vill ladda om ordentligt till nästa helgs lopp i Vinthundsvintern. När jag tog beslutet för några timmar sedan hur jag skulle göra imorgon, så blev jag otroligt fylld med energi och väldigt målinriktad. Vinthundsvintern ska verkligen bli det lopp jag känner att har givit varenda energicell i kroppen. Skulle jag mot alla förmodan inte bli nöjd med mitt lopp den gången, så har jag dock en reservplan i fickan för den sakens skull. Men vad och om det blir aktuellt, det får vi väl se.

Jag hörde dock att många fans blev väldigt besvikna över att jag inte kommer till Sätra imorgon, biljettkontoret som säljer biljetter till Raka Spåret blev nästan stormat av arga människor. Att jag inte dyker upp och bjuder på mig själv har fått helt absurda uttryck, men jag lovar, jag kommer att vara i Sätra nästa helg. Utan tvekan och då jävlar ska jag bjuda på show och kanelbulle om det så behövs.

6 kommentarer:

 1. Bra beslut! Intressant det där att det kan vara svårt att fatta ett beslut, men när man väl har gjort det så känner man direkt om det var rätt eller fel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, jag håller med dig, Louise! Ibland måste man välja och för det mesta gör man rätt!

   Radera
 2. Tycker att du gjorde helt rätt, superviktigt med mental vila för att orka ligga på topp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det! Vore för jäkla trist att bli "mentalt slut" redan i början av året! (:

   Radera
 3. Jag kan förstå att många blev besviken, det hade jag blivit. Skulle gärna ha hejat på dig när du springer. Men bra val säkert. Kör hårt!

  SvaraRadera